torek, 07. april 2009

Let`s start with the comp season

We arrived today to Bassano for a first FAI2 competition this year here in Europe. We came to a nice weather today but for the weekend it doesn`t look that promesing. I hope that this year the competition will be valid with some flying days. It is totaly diferent then last year. We are here in shorts, last year we were in cold and last day even in snow..
The new camp here in Antica abazzia is realy nice and they even have a free wirelles internet here.. At least someone. No pictures from today as me and Nena forgot the cable for the camera.... I hope that tomorow Alan friend of us brings the cable so you can also see what is going on with us.

Kind regards from a tent in Antica abazzia..

www.klemencicmatjaz.blogspot.com

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Oj, uzivata LEPO. Upam da vama bo Alan zrihtal kable da bomo vidl se kaksne slike. Tud na piscance si lohk mal ponosen saj smo ucer bli vsi nad Vodilom, Vasko pa Marko pa pr Kobilji. Bilo je NOROOO. Mene so tok roke bolele da mi ni blo nic jasn - sam taka sladka bolecina. No za finis sem prletela na mehko zbunje zraven pristanka. Spet sem prenisk obrnila. :( Tko da zdej mam tud jest svoj drevo :) pa se vem kje ga poserjem, enim ne gre z lepa v glavo pa mormo zgrda ... Drgac je bla full akcija na Kobali, smo startal sele okol 18h, pa je se kr držal. Čehov padalcov je blo gor več kot kravjih drekov (sigurn 20) eden je padu dol in potem je bla resevalna akcija - so prsli s helihopterjem. Tko da smo zmaje drzal pa se na vsakmu krilu en ceh. Pol so se vsi pobral dol iz Kobale in smo stirje zmaji kraljeval nad Tminom :D
Cist noro
Lepo se mejta pa uspesne lete.
Polona