sreda, 19. marec 2008

Arrival and flying/prihod in letenje

Yesterday we have managed to get to Bassano. Paragliders were already flying under the dark clouds. After looking at the weather forecast in the morning it was exciting. But the best part came today. Height up to 2000 m, flying out to the flatland with a lot of thermal activities outside also. My harness is now better when I fixed some things, so we are ready for tomorows first task.
Camping is freezing but yet comftorbale with small electric heather (many problems with getting electricity to the caravan. I hope that phone intenet conection will last, yesterday I was not able to send the mail to blogspot. Hope to get some wirelles for pictures.
 
BR
 
No pa nam je uspelo prist do Bassana. Padalci so tukaj že leteli pod črnimi oblaki do poznega večera. To je bila vspoda glede na napoved katero sem pregledoval doma pred odhodom. Najboljši del pa je prišel danes, višine do 2000m pod bazo, letenje nad ravnino z veliko termike, tudi buba je sedaj tekmovalno izpravna, tako da tudi roke ne bolijo več toliko. Kamp je zmrznjen ampak z majhnim električnim grelcem se da preživeti. Elektrika do prikolice je pa druga štorija :) Včeraj mi ni uspelo poslati novice na blog zato ker delam preko telefona in je tukaj zelo slab signal. Ko najdem wirelles pa dobite tudi slike. Res je bil fantastičen dan, menda tudi pri nas.
 
LP

2 komentarja:

Robert Benjamins pravi ...

Yes, I know, the electric heater is great, when it's cold outside! ;-)
And you can also try the gas-heater in the floor, if the electricity fails.

Happy Flying!!! and greatings from Holland,

Robert

Luka pravi ...

Ki zej, kako je dol? Nc vc ne pises na blog..upam da uredu letite, fajn letta s sattlerjm pa prtisn uredu :)pozdravi ostale.
ajdi,
Luka